Αποκτήστε την Πιστοποίηση Πληροφορικής μέσα σε μια εβδομάδα! Προλάβετε Τώρα την προσφορά μας!

Περιγραφή σεμιναρίου:
Η πιστοποίηση πληροφορικής περιλαμβάνει τις βασικές εφαρμογές του MS Office, καθώς επίσης και τις βασικές υπηρεσίες διαδικτύου.
Έτσι, αποκτώντας την πιστοποίηση πληροφορικής, αποκτάτε και τις βασικές γνώσεις Η/Υ, οι οποίες είναι απαραίτητες σε οποιαδήποτε εργασία γραφείου κληθείτε να διεκπεραιώσετε.

Καθώς το εργασιακό περιβάλλον διαμορφώνεται κατάλληλα προκειμένου να συμβαδίζει με τις τεχνολογικές εξελίξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, η γνώση των βασικών εφαρμογών του Office αλλά και η χρήση του διαδικτύου αποτελούν πλέον προαπαιτούμενο για ανθρώπους όλων των ηλικιών και κοινωνικών τάξεων. Είτε είστε μαθητής, φοιτητής ή εργαζόμενος, είτε βρίσκεστε στην αναζήτηση εργασίας, ο χειρισμός των ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι αναγκαίο εφόδιο για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του εργασιακού και εκπαιδευτικού περιβάλλοντος. Τέλος, η πιστοποίηση πληροφορικής αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τον διορισμό σας στο Δημόσιο Τομέα και είναι αποδεκτό από τον ΑΣΕΠ.

Τι διδάσκεστε:
Οι θεματικές ενότητες που καλύπτει το πιστοποιητικό είναι:
1. Επεξεργασία κειμένου (Word) ώρες μαθημάτων 16
2. Υπολογιστικά φύλλα (Excel) ώρες μαθημάτων 16
3. Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet) ώρες μαθημάτων 16
4. Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων (Windows)  ώρες μαθημάτων 16
5. Παρουσιάσεις (Powerpoint) ώρες μαθημάτων 16
6. Βάσεις δεδομένων (Access) ώρες μαθημάτων 16

Σε ποιους απευθύνεται:
Το πιστοποίηση πληροφορικής είναι μία πιστοποίηση αναγκαία για όλους. Αποτελεί απαραίτητο εργαλείο όχι μόνο για τους εργαζόμενους σε Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα αλλά και για εκείνους που βρίσκονται στην αναζήτηση εργασίας, για τους φοιτητές και τους μαθητές. Οι εξελίξεις σε κοινωνία και τεχνολογία καθιστούν την γνώση χειρισμού Η/Υ απαραίτητη σε όλους τους κλάδους.

Το ολοκληρωμένο Πιστοποιητικό αποκτάται με την επιτυχή εξέταση στις 3 ή 6 ενότητες. Στους Διαγωνισμούς του Δημοσίου που διενεργούνται μέσω ΑΣΕΠ καθώς και γιακάθε πρόσληψη στο Δημόσιο ή μετάταξη, χρειάζονται απαραίτητα οι 3 ενότητες Word, Excel και Internet ωστόσο σε κάποιες προκυρήξεις μπορεί να ζητηθούν οι 6 ενότητες Windows, Word, Excel, Internet & Outlook, Access και Power Point. Μπορείτε να πιστοποιηθείτε χωριστά σε όσες θεματικές ενότητες επιθυμείτε.
Το πιστοποιητικό είναι αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ για τους διαγωνισμούς του Δημοσίου μέσω ΑΣΕΠ, για την αγορά εργασίας και για Μεταπτυχιακά Προγράμματα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Διάρκεια προγράμματος: Ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτετε για τα μαθήματα. Τα μαθήματα μπορείτε να τα κάνετε όποια μέρα και ώρα επιθυμείτε. 
Κόστος σεμιναρίου Προσφοράς 6 ενοτήτων με εξέταστρα: 190€
Κόστος σεμιναρίου Προσφοράς 3 ενοτήτων με εξέταστρα: 120€

  • Κανονικό Κόστος μαθημάτων στις 3 ενότητες: 150€
  • Κανονικό Κόστος μαθημάτων στις 7 ενότητες: 300€

Κόστος εξετάσεων:

  • Κάρτα δεξιοτήτων: 35€
  • Εξέταση κάθε Ενότητας: 30€
  • Έκδοση Πιστοποιητικού: 20€ 

Επιπλέον Παροχές
• Ευέλικτα ωράρια ιδανικά για εργαζόμενους και φοιτητές
• Προσωπικός υπολογιστής για κάθε εκπαιδευόμενο
• Δυνατότητα επιδοτούμενων προγραμμάτων μέσω ΛΑΕΚ 0,45%
• 30% έκπτωση για ανέργους, φοιτητές αλλά και εγγραφή 2 μελών από την ίδια οικογένεια (οι εκπτώσεις ισχύουν για τα group)

  • Στην Προσφορά δεν περιλαμβάνονται περαιτέρω εκπτώσεις.
  • Οι προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό εγγραφών και θα λήξη μόλις συμπληρωθούν οι εγγραφές.

Μαθήματα Αγγλικών Εξ αποστάσεως. Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών (LTE)