Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων γνωστοποιήθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων, που ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 30-6-2017 και  ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 10-7-2017 .

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Μείζονος σημασίας είναι να υπενθυμίσουμε ότι οι υποψήφιοι πρέπει να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Παρασκευή 14-7-2017. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο.

Παράλληλα με τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων δόθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και τα στατιστικά στοιχεία των ειδικών μαθημάτων των πανελλαδικών εξετάσεων 2017 που μπορείτε να δείτε παρακάτω.